lekker en bewust
blog recepten over mij tips contact

Details

Menu Ontbijt

Soort Overig

Bereidingstijd 10 min + 15-20 min oven

Personen/stuks 1 Persoon

ingredienten

Halve mango

100 ml amandelmelk

30 gram havermout

5 gram kokosrasp

Foto’s bij dit recept

Mango havermout uit de oven

bereiding

Havermout is altijd een super goed ontbijt. Ik zoek graag naar verschillende variaties. Deze bevalt erg goed. Ik vind het fijn dat je het 's avonds klaar kan maken en de volgende ochtend alleen even hoeft op te warmen.

* Belangrijk is dat het de avond van te voor gemaakt moet worden.

* Schil de halve mango en pureer hem met de staafmixer.

* Neem een schaaltje wat in de oven kan en meng hierin alle ingredi├źnten de gepureerde mango, havermout, amandelmelk en kokosrasp.

*Plaats het schaaltje in de koelkast voor 1 nacht.

*De volgende ochtend plaats je het schaaltje in een voorverwarmde oven (180 graden) voor 15-20 minuten. Ik plaats het schaaltje vaak meteen in de nog niet voorverwarmde oven, maar dan moet je hem wel goed in de gaten houden.

*Eet smakelijk!