lekker en bewust
blog recepten over mij tips contact

Details

Menu Diner

Soort Vegetarisch

Bereidingstijd 15 min + baktijd 20 min

Personen/stuks 1 persoon

ingredienten

1 puntpaprika

50 gram fetta kaas

100 gram bladspinazie

30 gram zonnebloempitten

scheutje honing

Foto’s bij dit recept

  • Gevulde Puntpaprika met zoete aardappels!

  • De ingrediënten.

  • Puntpaprika gevuld, klaar om in de oven te gaan.

  • Het eindresultaat van de heerlijke puntpaprika met wat zoete aardappeltjes.

Gevulde Puntpaprika

bereiding

*Vet de ovenschaal in.

*Snijd de puntpaprika in de lengte open en verwijder de zaadlijsten. Leg de puntpaprika in de ovenschaal en plaats deze in een niet voorverwarmde oven op 200 graden.

*Intussen snijd je de spinazie grof en roerbak deze even in de pan.

*Haal de puntpaprika uit de oven en vul je deze met de roerbak spinazie. Breek de fetta in blokjes boven de puntpaprika en leg de zonnebloempitten er boven op. Als laatste een klein scheutje honing erover en hij kan weer terug in de inmiddels voorverwarmde oven. Plaats hem voor ongeveer 20 minuten terug in de oven.

*Het gerecht smaakt heerlijk met wat zoete aardappels!