lekker en bewust
blog recepten over mij tips contact

A little about me

Hi,

Welkom op mijn Foodblog!

Ik ben Krista, 27 jaar en super gek op lekker eten en drinken. Eten en koken is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader is kok en maakt altijd de lekkerste gerechten. Sinds een jaar ben ik steeds meer bezig met gezonde voeding. Omdat ik er meer over wilde weten ben ik in januari gestart met de opleiding Natuurvoedingsadviseur. In deze opleiding leer ik om cliënten op een verantwoorde manier advies te even over natuurvoeding. Mijn interesse is sindsdien enorm gegroeid. Ik wist niet dat voeding zoveel inpact had op je lichaam. Ik ben gek op koken, bakken en buiten mijn fulltime baan als kapster probeer ik dus veel tijd door te brengen in de keuken. Ik kom soms tijd te kort, maar dat is het allemaal waard! Zelf hou ik me wel aan de 80/20 regel. Ik eet en drink voor 80% gezond. De 20% die hou ik voor af en toe wat lekkers in het weekend of een keertje uit eten. Ik eet vooral suikervrij, daarmee doel ik op de toegevoegde suikers aan producten en let ik op alle smaakversterkers, kleurstoffen etc. Voor mij dus geen pakjes en zakjes. Ik wil jullie laten zien dat Lekker en Bewust eten helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je zult dit allemaal terug vinden in mijn gerechten onder het kopje Recepten.

Uit eten gaan is èèn van mijn grootste hobby’s. Als ik bij een lekker restaurantje ben wezen ontbijten, lunchen, dineren of een drankje heb gedaan laat ik een leuke review achter bij Tips op mijn Foodblog. Hopelijk wek ik hiermee jullie interesse en kunnen jullie er ook eens een lekker hapje gaan eten.

Mijn kookboeken en boeken over gezonde voeding zijn de laatste jaren behoorlijk uitgebreid. Na het lezen van een boek schrijf ik hier ook een review over en komt dit ook onder het kopje Tips op m’n Foodblog te staan.

Heb je vragen of kom je graag in contact klik dan op de link Contact en stel gerust al je vragen.

Veel plezier op Lekker en Bewust!

Liefs, Krista