lekker en bewust
blog recepten over mij tips contact
terug naar blog overzicht
04 Aug 2015

Welkom op Lekker en Bewust

Het begin....

Jeeeeh, eindelijk is het dan zover. Na weken aan mijn blog te hebben gewerkt is het nu toch echt zover dat hij online kan. De afgelopen tijd zijn er in mijn keukentje heel wat recepten gemaakt. Sommige gelukt, sommige ook duidelijk mislukt!! Gelukkig kon ik er ook erg om lachen en ben ik blij dat ik het allemaal geprobeerd heb. Zo heb ik veel ervaringen opgedaan en een hoop geleerd.

Mijn interesse voor voeding kwam steeds meer in beeld toen ik hoorde over slechte suikers en e-nummers in producten die niet nodig zijn. Ik vroeg me af wat het allemaal inhield en of het allemaal nou echt zo slecht voor je zou zijn. Ik ben veel op internet gaan zoeken en steeds meer in de keuken zelf gaan maken. Koken zonder pakjes en zakjes. Dat ging me eigenlijk best goed af. Om nog meer te weten te komen over voeding ben ik de opleiding Natuurvoedingsadviseur gaan doen. Ik ben nog steeds bezig met deze studie. Het is leuk om meer over voeding te weten te komen en op deze manier een andere levensstijl te ontwikkelen. Nu ben ik zover dat ik jullie er ook wat over wil laten weten.

Op deze blog komen lekkere recepten te staan die vrij zijn van toevoegingen die ons lichaam niet nodig heeft. Zo af en toe ook iets wat natuurlijk gewoon wel heel lekker is en iets minder gezond. Op dit moment komt de ene na de andere hype voorbij, maar wat is nou echt goed voor ons lichaam? En wat is er nou eigenlijk echt gezond? Deze dingen ga ik met jullie delen. De vragen zoals; Word je dik van koolhydraten?; Wat zijn nou precies superfoods?; Is speltbrood beter dan gewoon brood? Of hoe zit het nou met zuivel?. Aan de hand van dit soort vragen ga ik met mijn blog aan de slag. Op deze manier kan je meer te weten komen over de voeding van deze tijd. Hebben jullie vragen en/of opmerkingen dan kan je die op deze pagina of onder een recept plaatsen. Ik zal ze proberen zo snel mogelijk en op de juiste manier te beantwoorden.

Heel veel leesplezier!

Liefs, Krista